جرم گردانندگان سقیفه فرازمانی است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلاموالمسلمین باقر مختاری، معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای چهارمحال و بختیاری امروز ۲۸ مردادماه در مراسم بزرگداشت عید غدیرخم و گرامیداشت سالگرد ورود آزادگان به میهن در مرکز جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: در آستانه عید بزرگ غدیر باید قدردان نعمت ولایت باشیم و تلاش کنیم که از مرحله محبت به مرتبه ولایت و درک مقام ولایت ارتقاء یابیم.
وی با نام بردن از عید غدیر به عنوان «عیدالله الأکبر»، گفت: این عید نه تنها بزرگترین عید شیعیان که عید مسلمانان و بلکه عید بشریت است اگرچه بعدها برداشت از حادثه غدیر به گونه دیگر رقم خورد و خواسته پیامبر(ص) تحقق نیافت.
حجتالاسلام مختاری با بیان اینکه غدیر فقط در کتب شیعه و سنی توأمان نقل شده است، تأکید کرد: ۱۰۰ هزار نفر از مسلمانان حجگزار در بزرگترین اجتماع بشری آن دوران شاهد و ناظر این واقعه بودند اما جفا در حق آن شده و تنها ۱۲۰ صحابه آنرا مکتوب و مستند روایت کردهاند.
وی با تأکید بر اینکه این جفا نه فقط جفای در حق شیعه که در حق کل بشریت بوده است، گفت: علی(ع) نعمت و افتخار تمام بشریت است و مصداق این مهم در عنوان کتاب جرج جرداق «الامام علی، صوت العداله الانسانیه» و نه صوت عدالت شیعی یا اسلامی وجود دارد، پس نعمت دین همین است که خداوند وجود مقدس ایشان را به بشریت هدیه داد.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز شهرکرد با بیان اینکه دنیا از شناخت امام علی(ع) غافل شده است، ادامه داد: اگر راه او به درستی طی میشد امروز شاهد ظهور و پیروی از «ایسم»ها در دنیا نبودیم، در کجای منشور سیاسی جهان میتوان تئوریهای سیاسی ایشان را یافت که به ویژه در نامه به مالک اشتر نمودار است؟
وی در ادامه با تأکید بر مقام معنوی امام علی(ع)، اضافه کرد: به علاوه، جهان تا امروز رجل سیاستمداری چون علی(ع) به خود ندیده و نشناخته حال آنکه نگاه سکولاریستی میگوید دیندار قدیس باید در گوشه محراب تسبیحگردانی کند و سیاستمدار به سیاست مشغول باشد.
حجتالاسلام مختاری با بیان اینکه به تئوریهای سیاسی امام علی(ع) پرداخته نشده است، ادامه داد: اگر کسی آن حضرت را در محراب عبادت میدید که به سان عارف کامل و بریده از دنیا است باور نمیکرد که ایشان در میدان سیاست چنین صاحب تئوریهایی باشند.
وی با تأکید بر عدم آشنایی دنیای غرب از اصول سیاسی امام علی(ع)، بیان کرد: جرج جرداق در زمان ارائه کتابش میگوید ۲۰۰ بار نهجالبلاغه را خواندهام و نظیر اصول سیاست او را در حوزه استراتژی جنگ، دستهبندی لشگر و ... تا کنون ندیدهام.
وی با اشاره به شخصیت فلسفی امام علی(ع)، تأکید کرد: زمانی که ایشان بر منبر قرار میگیرد به سان فیلسوفی دانشمند مطالبی را بیان میکند که عقل بشر از درک آن عاجز است و نمونه آن در خطبه نخست نهجالبلاغه هویداست و علی(ع) در هر ساحتی گام برداشته تا نهایت درجه را پیش رفته است.
وی با انتقاد از کسانی که موضوع ولایت امام علی(ع) را موضوعی تکراری میخوانند، گفت: ما هم دنبال وحدت هستیم اما باید دانست که جرم مجرمان پرونده غدیر مربوط به ۲۵ سال خانهنشینی آن حضرت نیست بلکه جرمی فرازمانی است.
مدرس حوزه و دانشگاه در استان در خصوص فرازمانی بودن جفا در حق غدیر، ادامه داد: مصداق آنرا در سخن آزاده سرافرازی یافتم که میگفت ما در «جبهه همراه ولایت علی» ایستادگی کردیم، سختی کشیدیم، به اسارت رفتیم و دشمن در جبهه «بدون ولایت علی» در مقابل ما ایستاد.
حجتالاسلام مختاری با اشاره به جمعیت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفری مسلمانان جهان، بیان کرد: تأثیر فرازمانی پیاده نشدن غدیر این است که این جمعیت عظیم در کشورهای جهان سوم قرار دارد و به گفته شهید مطهری حتی یک حق وتو در سازمان ملل ندارد.
وی با بیان اینکه جرم گردانندگان سقیفه فرازمانی است و به بشریت بدهکارند، گفت: جنایت این افراد فقط به کنار گذاشتن علی(ع) از ولایت محدود نمیشود بلکه آنان مرجعیت علمی اهلبیت(ع) را نیز زیر سؤال برده و مردم را از اطراف آنان پراکنده کردند.
وی با تأکید بر حضور پنج ساله امام علی(ع) در میان جامعه مسلمین، گفت: در این پنج سال ایشان چند خطبه نهجالبلاغه را ارائه دادند که خروارها «علم» در حوزههای مختلف میتوان از این خطبهها استخراج کرد.
نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ادامه داد: اگر اجازه میدادند که مرجعیت علمی امام در طی ۲۵۰ سال امامت ائمه اطهار(ع) عینیت بیابد تصور کنید چه پیشرفتی در علم نصیب جامعه مسلمین و بشریت میشد.
وی در پایان با اشاره به ضرورت تعظیم شعائر غدیر، تصریح کرد: توصیه شده که مسلمانان این روز را به یکدیگر تبریک بگویند و اگر کسی در این روز یک مسلمان را اطعام کند، ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و ولی خدا نصیب او میشود.