آموزش‌های جهاد دانشگاهی کاربردی است

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۹۳۴۷ تاپ خبر تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال‌وبختیاری گفت: آموزش‌های جهاددانشگاهی به صورت کاربردی ارائه می‌شد و مابقی مراکز علمی هم در حال حرکت به سمت ارائه آموزش‌های کاربردی هستند.
آموزش‌های جهاد دانشگاهی کاربردی است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، حفیظ‌الله فاضلی ۳ تیرماه در آیین افتتاحیه شعبه سازمان تجاری‌سازی، فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی( ستفا) با تاکید بر اینکه مسئله اشغال از اولویت‌های کارگزارن نظام جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: نام‌گذاری سالیان گذشته توسط مقام معظم رهبری با نام‌های حمایت از کالای ایرانی، رونق تولید و جهش تولید نشان‌دهنده اهمیت مسئله اشتغال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور اشغال‌زایی و پایداری مشاغل است، افزود: چهارمحال و بختیاری طی سرشماری سال ۹۵، رتبه اول نرخ بیکاری را با ۶۵ هزار بیکار به خود اختصاص داد و حدود دو سوم بیکاران استان را فارغ‌التصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دادند.
وی با اشاره به اینکه رویکردها در زمینه اشتغال و تحقق شعار سال در حال تغییر است، یادآور شد: آموزش‌ها در مراکز علمی صرفا تئوری بود، اما خوشبختانه آموزش‌های جهاددانشگاهی به صورت کاربردی ارائه می‌شد و مابقی مراکز علمی هم در حال حرکت به سمت ارائه آموزش‌های کاربردی هستند.
فاضلی بیان کرد: اجرای طرح الگوی نوین مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی و نظارت اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا شد، در گذشته تنها چند رسته از مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده بود، اما پس از آغاز اجرای این طرح هم‌اکنون ۲۴ رسته مشاغل خانگی با ظرفیت خوب شناسایی و به متقاضیان اشتغال آموزش داده شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تولید محصولات در قالب مشاغل خانگی موجب کاهش قیمت تمام شده محصول به علت کاهش و حذف هزینه‌های جانبی مانند هزینه مکان، نیروی انسانی، آب، برق، گاز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد افرادی که وارد حیطه مشاغل خانگی شده‌اند نیازی به تسهیلات برای راه‌اندازی شغل ندارند، بیان کرد: تنها نگرانی افراد در این خصوص بازاریابی بود که جهاددانشگاهی با اتصال افراد به بازار، زمینه فروش محصولات را فراهم می‌کند.
فاضلی با بیان اینکه تسهیلات خوبی در زمینه ایجاد و پایداری اشتغال توسط دولت پرداخت می‌شود، گفت: باید به تولید اهمیت دهیم، عمده محصولات وارداتی چین به غیر از صنایع در قالب مشاغل خانگی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حمایت از تولید داخلی موجب افزایش رفاه کارگران و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود، عنوان کرد: جهاددانشگاهی گام‌های خوبی در راستای آموزش و اتصال به بازار کار مهارت‌آموزان و فارغ‌التحصیلان برداشته است و مهارت‌آموزی و علم را در کنار هم اجرایی می‌کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حدود ۴۸۰۰ تعاونی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد نزدیک به ۲ هزار واحد غیرفعال است، این در حالی است که تعاونی‌ها در کشورهای توسعه‌یافته به عنوان یک بنگاه اقتصادی برای تجمیع سرمایه‌های خرد و نیروی انسانی شناخته می‌شوند اما متاسفانه به رسالت تشکیل تعاونی‌ها بی‌توجهی می‌شود.
فاضلی اضافه کرد: ۲۱ دفتر کاریابی و ۴ دفتر مشاوره اشتغال در چهارمحال  و بختیاری وجود دارد، اقدامات صورت گرفته در حوزه اشتغال موجب کاهش محسوس نرخ بیکاری در استان شد که می‌طلبد با تغییر رویکرد در این حوزه مسیر کاهش نرخ بیکاری را ادامه بدهیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی چهارمحال  و بختیاری در پایان، خاطرنشان کرد: حدود ۵۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای مشاغل آسیب‌دیده از کرونا و اصنافی که مشمول تعطیلی اجباری شدند در نظر گرفته شده است که به تسهیلات به ازاری هر نفر ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان با سود ۱۲ درصد و تنفس ۳ ماهه است، در صورت افزایش تقاضا این عدد می‌تواند افرایش پیدا کند.

کلید واژه ها: ستفا سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری