خروج دانشجویان از انزوا از اهداف برگزاری مناظرات دانشجویی است

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۶ کد : ۸۵۸۰ فرهنگی
دبیر اجرایی مسابقات مناظرات دانشجویی در کشور با اشاره به اینکه برگزاری مناظرات دانشجویی موجب می‌شود که دانشجویان به گفت و گو صحیح جذب شوند، گفت: از دیگر اهداف برگزاری مناظرات این است که بتوانیم جامعه دانشجویی را به سمتی بکشانیم که در انزوا نباشند.
خروج دانشجویان از انزوا از اهداف برگزاری مناظرات دانشجویی است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، مهدیه شاه‌نظری 22 مهرماه در آیین افتتاح مرحله منطقه‌ای هفتیمن دوره مسابقات  ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه شهرکرد، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم مناظرات دانشجویی به شکل مطلوب و مطابق خواست مقام معظم رهبری برگزار شود.

وی با بیان اینکه سال‌های 89 و 90، برنامه‌های مطالعاتی برگزاری مناظرات در دبیرخانه مسابقات مناظره دانشجویی در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی انجام شد، ادامه داد: نخستین دوره از مناظرات دانشجویی در اردیبهشت‌ماه سال 91 و دوره‌های بعدی نیز در سطح کشور در تمام دانشگاه‌ها برگزار شد و از چهارمین دوره به دلیل استقبال بسیار، مسابقات به صورت سه مرحله‌ای برگزار شد که شامل مراحل استانی، منطقه‌ای و کشوری است.
شاه‌نظری تاکید کرد: دوره چهارم مناظرات با 170 تیم شرکت کننده، دوره پنجم با 440 تیم و دوره ششم با 550 تیم برگزار شده و دوره هفتم با 580 تیم شرکت کننده در حال برگزاری است.
وی اضافه کرد: اکنون هفتیمن دوره از مناظرات ملی دانشجویی  در 33 واحد جهاد دانشگاهی در کشور برگزار می‌شود و چهارمحال و بختیاری یکی از واحدهایی پر تیم است که سال گذشته 46 و امسال  96 تیم شرکت کننده در مسابقات مناظرات را دارد.
شاه‌نظری بیان کرد: این دوره از مسابقات در چهار منطقه شامل جهاد دانشگاهی واحد علم و صنعت تهران، خراسان رضوی، گیلان و چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود که چهارمحال و بختیاری میزبان منطقه غرب کشور است.
وی با اشاره به اینکه از هر منطقه سه تیم به مرحله کشوری راه می‌یابند و  12 تیم در مرحله کشوری با هم رقابت می‌کنند، افزود: نخستین خروجی مدنظر ما مطابق شعار مسابقات که مناظره فرصتی برای یادگیری است، این است که شرکت کنندگان در یک فضای سالم و در یک چارچوب با هم گفت و گو کنند که در کارگاه توجیهی آموزش لازم را دیدند و این مهم در ارزیابی آنان مدنظر قرار می‌گیرد.
شاه‌نظری تصریح کرد: از دیگر اهداف برگزاری مناظرات این است که بتوانیم جامعه دانشجویی را به سمتی بکشانیم که در انزوا نباشند و همچنین از محتوای مناظرات فیلم و کتاب آموزشی نیز تهیه می‌شود.
وی با اشاره به فواید برگزاری مناظرات در ایام برگزاری انتخابات، گفت: بسیاری از گزاره‌های مناظرات گزاره‌های ریزی هستند که به انتخابات مربوط می‌شود مانند گزاره انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا و تاثیر این انتخاب بر مناسبات بین‌المللی ایران که در مناظرات در این زمینه منظره خواهیم داشت.
دبیر اجرایی مسابقات مناظرات دانشجویی در کشور گفت: حضور تیم داوری در مسابقات موجب می‌شود تا شرکت کنندگان بدانند مسیر مناظرات را درست را می‌روند و استدلال آنان با رعایت احترام و اخلاق به تیم مقابل درست است یا خیر.

 

کلیدواژه‌ها: مناظرات دانشجویی