انتشار کتاب « کاربرد دستور زبان انگلیسی در متون علم غذا»
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، کتاب « کاربرد دستور زبان انگلیسی در متون علم غذا » یک اثر تألیفی است که به همت دکتر هومان مولوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در 334 صفحه در قطع وزیری، تألیف و به همت شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان وارد بازار نشر شده است.
در بخشی از کتاب آمده است در عصر حاضر، علم با سرعت فزایندهای در دنیا در حال انتشار است و نظر به اینکه زبان بین المللی علم، زبان انگلیسی میباشد، لازم است بسیاری از اطلاعات علمی به طور مستقیم از این زبان برگرفته شود. از آنجایی که یادگیری دستور زبان انگلیسی به صورت عمومی و تعمیم آن در متون تخصصی امری زمانبر و برخی اوقات مشکل است، کتاب حاضر به این نحو طراحی گردیده است که به طور مستقیم کاربرد دستور زبان انگلیسی را در متون علم غذا بیان میکند که به راحتی برای افرادی که به نحوی با متون علم غذا در ارتباط میباشند، قابل استفاده باشد. در این کتاب علاوه بر دستور زبان انگلیسی به منظور درک مطالب تخصصی و رعایت اصول نوشتاری، واژگان تخصصی این علم نیز در قالب مثالهای متنوع ارائه گردیده است. مطالعه این کتاب به دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت مواد غذایی و سایر علوم مرتبط پیشنهاد میگردد.
گفتنی است، انتشارات جهاددانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری که به صورت تخصصی در حوزه نشر دانشگاهی فعالیت می کند، تلاش می کند در کوتاه ترین زمان ممکن آثار دانشگاهیان و اساتید (اعم از تالیف و ترجمه و پایان نامه های شاخص دانشجویی) را به چاپ برساند و اساتید دانشگاهی و صاحب نظران و مولفان می توانند برای اخذ مشاوره در خصوص مراحل تالیف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهی استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبیعی- معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مراجعه کرده و یا با شماره 32320323یا 32320070 و در روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات 8 تا 16 تماس حاصل کنند. همچنین تارگاه jchb.ir برای کسب اطلاعات بیشتر اعلام می شود.