حمایت مسئولان از انتقال دانش فنی جهاد دانشگاهی به استان منجر به تولید و اشتغال میشود
جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، سیروس رضایی درخصوص ظرفیتهای استانی جهاد دانشگاهی در شرایط فعلی جامعه اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری دارای موقعیت و ظرفیتهای ارزشمندی در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی ، فرهنگی و اشتغال است و همچنین فعالیتهای این نهاد در بخش آموزشهای تخصصی کوتاه مدت و اشتغال محور و مرکز آموزش علمی کاربردی در شهر شهرکرد در جهت رشد و توسعه استان است.
وی افزود: در حوزه آموزش فعالیتهای خوبی در جهاد دانشگاهی صورت گرفته است از جمله راه اندازی 6 مرکز آموزش تخصصی و اشتغال محور کوتاه مدت در سراسر استان و تدوین بیش از 150 دوره آموزشی تخصصی کوتاه مدت در این مراکز که با استقبال خوب هموطنان از این آموزشهای کوتاه مدت جهاد دانشگاهی مواجه شده است.همچنین در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد در مقطع کاردانی و کارشناسی در گروههای حقوق با گرایشهای مختلف فناوری اطلاعات با چندین گرایش، مدیریت امور اداری، گردشگری، مدیریت تجاری سازی و کسب وکار و امور بیمه دانشجویان مشغول به تحصیل هستند.
رضایی ادامه داد: در نیمسال دوم تحصیلی 1402-1401 با اضافه شدن 12 رشته جدید در مقاطع کاردانی و کارشناسی در گروههای حقوق، فناوری اطلاعات، مدیریت امور اداری و گردشگری این مرکز آماده ارایه خدمات آموزشی دانشگاهی به عموم مردم شریف استان به خصوص جوانان عزیز است.
رییس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: در حوزه فرهنگی، جهاد دانشگاهی با توجه به نیازهای فرهنگی دانشجویان گام برمیدارد و برنامههای فرهنگی این نهاد، دانشجو محور و بر اساس سلیقه و نیاز فرهنگی دانشجویان است.
رضایی اظهار کرد: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزه فرهنگی وجود دارد که میتوان به مرکز فعالیتهای قرآنی، مرکز امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، شعبه سازمان دانشجویان، مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران – ایسپا، شعبه مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان و شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی اشاره کرد.
وی با اشاره به ظرفیت و توانمندیهای خبرگزاریهای وابسته این نهاد مانند خبرگزاری ایسنا و ایکنا در راستای انتشار اخبار امیدبخش و مفید و موثر افزود: مجموعه جهاددانشگاهی این آمادگی را دارد که در جهت توسعه و رشد هر چه بیشتر استان چهارمحال و بختیاری در بخشهای مختلف فرهنگی، آموزشی،پژوهشی ، اشتغال و درمانی خدمات تخصصی مطلوب ارائه کند.
رییس جهاد دانشگاهی استان اضافه کرد: در حوزه پژوهش و فناوری فعالیتهای خوبی در جهاد دانشگاهی صورت گرفته است، توانمندیهای این حوزه، پژوهش و مطالعات در حوزههای تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، گردشگری، محیط زیست و پسماند و در حوزه درمانی بانک ذخیره سازی سلولهای بنیادی خون بند ناف نوزاد رویان است.
وی با تاکید بر تاثیرگذاری برنامهها و فعالیتهای جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف اعم از آموزشی، پژوهشی، اشتغال و به ویژه در حوزه فرهنگی گفت: اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته توسط جهاد دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری تاثیر زیادی در ایجاد اشتغال عموم مردم به خصوص جوانان به واسطه شرکت در دورههای آموزشی کوتاه مدت تخصصی و اشتغال محور داشته است.
رضایی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان با حضور نیروهای جوان، پر انرژی، متعهد، متخصص و با انگیزه، نویدبخش افقهای بسیار خوبی در حوزههای مختلف است و در حد توان و در راستای رشد و توسعه استان فعالیت خواهد داشت.
وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری در صورت حمایتهای استان میتواند با استفاده از دانش فنی و تجربیات ارزشمند در جهاد دانشگاهی کشور در حوزههای کشاورزی، آبزی پروری، پزشکی و فنی مهندسی و.. و انتقال این دانش و تجربیات، فرصتهای بسیار خوبی در استان ایجاد کرده که منجر به تولید و اشتغال شود.
رییس جهاد دانشگاهی استان در خصوص نقش اقدامات عملی و ترویجی جهاددانشگاهی در مبحث تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین گفت: هر ساله شاهد نامگذاری سالها توسط مقام معظم رهبری با هدف توجه و اهمیت به مهمترین مسائل، اولویت و دغدغههای کشور هستیم. این شعارها با توجه به تمام جوانب مطرح شده و به عنوان یک سند راهبردی و راهگشا برای مسئولین و مردم قابل استفاده هستند و اگر از سوی مردم و مسئولین در حد شعار نگریسته نشوند، میتوانند منجر به تولید ، اشتغال و پیشرفت شود.
رضایی افزود: از محاسن ویژه شعار امسال ارائه سند راهگشا درخصوص اقتصاد کشور است. تحقق این شعار، توجه و اهمیت مسئولین به ظرفیتها و فرصت های داخلی را میطلبد. جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی خوشنام، با سابقه و توانمند برخوردار از پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و جوانان نخبه توانسته با استفاده دانش بومی، گامهای علمی بزرگی بردارد.
وی اظهار کرد: در راستای تحقق این شعار، جهاد دانشگاهی با توجه به ظرفیت های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، علاوه بر حفظ ماهیت اصلی، فعالیتها و اقدامات خود را همگام و همسو با مسائل و خواستههای جامعه برنامهریزی کند و در واقع اقدامات این نهاد مرتبط و بر اساس نیازهای جامعه است.
رییس جهاد دانشگاهی استان درخصوص رسالت جهاددانشگاهی در خصوص پرورش سرمایههای انسانی تراز فرهنگ جهادی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای برجسته این نهاد انقلابی، برخورداری از منابع انسانی متعهد، معتقد و ملتزم به آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی، کارآمد، مومن، انقلابی، پرتلاش، مسئولیتپذیر، دارای روحیه کار جمعی و ملتزم به فرهنگ جهادی است، تصریح کرد: این نهاد انقلابی با توجه به رسالت اصلی خود در مسیر حرکت به جلو و انجام اقدامات و فعالیتها در پرورش سرمایه نیروی انسانی با ویژگیهای ذکر شده و در تراز انقلاب اسلامی اهتمام ویژه ای دارد.
وی گفت: امروزه هیچ مجموعه ای بدون توجه به نقش مفید و اثربخش نیروی انسانی در ارائه خدمات، قادر به ادامه فعالیت نیست بنابراین توجه و اهمیت ویژه به نیروی انسانی باید سرلوحه همه دستگاهها و نهادها باشد.
رضایی خاطرنشان کرد: در همین راستا میتوان گفت جهاد دانشگاهی استان به لحاظ ظرفیت که در حوزههای فرهنگی، آموزش و کارآفرینی، پژوهشی وجود دارد و با برخورداری از روحیه انقلابی و جهادی در پیشبرد اهداف این نهاد انقلابی در استان گام برمیدارد.