تشریح فعالیت های جهاددانشگاهی واحد استان در حوزه های فرهنگی، پشتیبانی، پژوهشی، آموزشی و تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۷ کد : ۷۴۱۹۱ عمومی
جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری در حوزه های فرهنگی، پشتیبانی، پژوهشی، آموزشی و تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان فعال و سرآمد است.
تشریح فعالیت های جهاددانشگاهی واحد استان در حوزه های فرهنگی، پشتیبانی، پژوهشی، آموزشی و تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان

انتشار بیش از 150 عنوان کتاب در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری

سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به منظور ارتقاء سطح فرهنگ عمومی جامعه با مجوز رسمی از جهاد دانشگاهی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اواخر سال 1395 شروع به فعالیت نموده و در این مدت توانسته بیش از 150عنوان کتاب دانشگاهی تالیفی و ترجمه‌ای از اساتید و صاحب‌نظران دانشگاه­های شهرکرد، تهران، شیراز، شهید چمران اهواز، اصفهان، یزد، پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی را در رشته­های علوم انسانی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، فنی و مهندسی و علوم پایه وارد بازار نشر کند.

در سال تحصیلی گذشته بالغ بر 33 عنوان اثر در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان به چاپ رسیده، از ابتدای سال جاری تا کنون نیز بالغ بر 17 عنوان کتاب توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی به چاپ  رسیده است.

انتشارات جهاددانشگاهی واحد استان چهارمحال وبختیاری آمادگی دارد آثار اساتید، اهل قلم، مؤلفان و مترجمان را در کوتاه ترین زمان ممکن و با کیفیت مطلوب چاپ و منتشر نماید.

فرآیند داوری و صدور مجوز چاپ کتاب در سازمان انتشارات استان به صورت ذیل ارسال فایل به انتشارات جهاد دانشگاهی استان، بررسی اثر در شورای علمی انتشارات جهاد دانشگاهی استان، اعلام نظر شورا به مولف / مترجم توسط کارشناس انتشارات، واریز هزینه مصوب (مبلغ 45,000,000 ریال) به حساب جهاد (در صورت تأیید کتاب در شورای انتشارات – شماره کارت: 6037691990377111  بانک صادرات ، به نام جهاد دانشگاهی استان) ، ارجاع کتاب به داور یا داوران، انجام داوری (از دو هفته تا دو ماه)، ارجاع کتاب به مولف / مترجم و انجام اصلاحات مورد نظر داور یا داوران، بازبینی اصلاحات انجام شده توسط کارشناس انتشارات واحد برای تأیید نهایی، تحویل متن به ویراستار برای بررسی از نظر فنی، دستوری، محتوایی و علمی، آماده سازی کتاب (شامل تعیین قطع کتاب، قالب بندی، صفحه آرایی و طراحی جلد) با پرداخت هزینه توسط مولف/ مترجم، بازبینی و بازخوانی متن توسط مولف/ مترجم و تأیید نهایی متن، ارسال فایل نهایی پی دی اف کتاب توسط کارشناس انتشارات جهاد برای اخذ مجوزهای فنی (شابک، فیپا و مجوز چاپ)، درج (شابک، فیپا و مجوز چاپ) توسط کارشناس انتشارات جهاد در شناسه کتاب، اعلام به مولف / مترجم برای پیگیری چاپ کتاب، پرداخت هزینه چاپ کتاب توسط مولف / مترجم، تحویل 15 نسخه از کتاب چاپ شده به  انتشارات جهاد دانشگاهی استان، اخذ مجوز اعلام وصول و تایید طرح جلد از وزارت فرهنگ و ارشاد و ثبت کتاب در بانک اطلاعات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به نشانی www.isba.ir  انجام می­شود.

فعالیت‌های شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی در استان در قالب برگزاری آیین معرفی، نقد و بررسی کتاب­های منتشر شده انتشارات در قالب سلسله نشست­های نقد و بررسی کتب علوم انسانی و برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای (سدید) و تقدیر از اعضای شورای علمی انتشارات به مناسبت­های گوناگون اجرا می­شود.

اجرای بیش از 180 عنوان طرح در سال های اخیر در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) به­عنوان یک مرکز معتبر علمی - تحقیقاتی؛ بر پایه اصول بنیادین و با ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره­گیری از مشارکت و دیدگاه های شهروندان در بهبود و توسعه امور در عرصه­های مختلف، فعالیت های خود را از سال 1380 در شعبه مرکزی و همزمان در استان چهارمحال و بختیاری آغاز کرده و در حال همکاری و خدمت­رسانی به سازمان­ها و نهادهای متقاضی است.

از جمله مزایای این مرکز دارا بودن نیروی انسانی متخصص(پژوهشگران و پرسشگران حرفه­ای) برای طراحی و اجرای پیمایش­های علمی و طرح­های نظرسنجی در حوزه­های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی با به کارگیری معیارهای دقیق علمی و فنی، بی­طرفی در قبال مسائل و موضوعات مورد بررسی و ارائه راهکارهای علمی برای رفع مشکلات و چالش­های موجود در سازمان­های کارفرما و انعکاس دیدگاه ها، انتظارات مخاطبان و مردم و نقاط ضعف و قوت به دستگاه کارفرماست و نتایج فعالیت آن در طول سال­های فعالیت در استان، اجرای بیش از 180 عنوان طرح در سال­های اخیر است.

در سال 1402، دو طرح استانی کارفرمایی با عناوین "بررسی میزان رضایت مشترکین شرکت گاز" و "آگاهی از نظرات مردم شهرستان فارسان در مورد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی" و شش طرح افکارسنجی ملی همزمان با سراسر کشور در سطح استان انجام شد.

تاکنون 8 طرح با عناوین "رضایت سنجی مشتریان فروشگاه های زنجیره ای اتکا"، "بررسی دیدگاه شهروندان در خصوص وقایع اخیر (طرح هلی کوپتر)"، "بررسی دیدگاه شهروندان در خصوص چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری (در شش موج)" انجام شد که طرح­های ملی مربوط به شعبه مرکزی ایسپا بوده و شعبه استانی در اجرای پرسشگری همکاری داشته است.

عملکرد مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران در انتخابات ریاست جمهوری را شایسته تقدیربوده و نظرسنجی­های انجام شده در سطح استان با کمترین میزان خطا انجام شده به طوری که اعتماد مخاطبان را به دنبال داشته است.

اجرای بیش از 50 عنوان برنامه فرهنگی دانشجویی توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان

برای سال تحصیلی جاری بیش از ۵۰ عنوان برنامه فرهنگی دانشجویی، متناسب با ذائقه، سلیقه و نیاز دانشجویان توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان پیش‌بینی شده که به ترتیب برنامه اجرا خواهد شد.

بخش عمده فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی استان در سه قالب طرح‌های هماهنگ، سراسری و طرح‌های داخلی توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اجرا می‌شود.

برای سال تحصیلی 1403-1404 ، بیش از ۵۰ عنوان برنامه فرهنگی دانشجویی، متناسب با ذائقه، سلیقه و نیاز دانشجویان توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان پیش‌بینی شده است که در فضای دانشگاهی و در طول سال تحصیلی در دانشگاه شهرکرد و سایر مراکز دانشگاهی منتخب استان از جمله دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه پیام‌نور، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی استان اجرا می‌شوند.

این برنامه‌ها در 6 موضوع‌ محوری فرهنگ دینی، فرهنگ اجتماعی، فرهنگ سیاسی، فرهنگ ملی، فرهنگ کار، فرهنگ زیست محیطی و موضوعات فرعی ذیل این محورها از جمله فرهنگ و معارف قرآنی و سیره اهل بیت(ع)، فرهنگ گفت و گو و مناظره و آزاداندیشی، مهارت‌های زندگی و ازدواج، فرهنگ ایثار و شهادت، انقلاب اسلامی و تمدن سازی ، مفاخر و مواریث فرهنگی و هویت ملی، ترویج فرهنگ کتابخوانی، کارآفرینی و مهارت‌های شغلی، اردوهای طبیعت گردی و گرشگری و .... اجرا می شوند.

از برنامه‌های ملی جهاددانشگاهی که در جهاددانشگاهی استان به صورت هماهنگ با سایر واحدهای جهاددانشگاهی کشور اجرا می‌شوند می‌توان به "سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویی"، "سومین دوره مناظره اساتید و نخبگان دانشگاهی بیان"، "طرح ملی فن فرهنگ" ، "طرح ملی گرامیداشت شهدای دانشجو یادیار"، "نهمین دوره مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای – سداد"، "ششمین دوره طرح ملی بررسی و نقد کتاب‌های حوزه علوم انسانی - فصل سخن" و "اردوی راه بلد" اشاره کرد.

فعالیتهای این سازمان در استان در قالب شش کانون فرهنگی دانشجویی است که در سال تحصیلی پیش رو همچون سال‌های گذشته، طرح‌های فرهنگی داخلی متنوعی با همکاری، هم‌اندیشی و مشارکت کانون‌های فرهنگی دانشجویی و براساس نیاز دانشجویان در قالب‌های مختلف همچون کارگاه، همایش، نشست، اردو، نمایشگاه، اکران فیلم و مسابقه کتابخوانی اجرا می‌شوند.

همزمان با ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه‌ها، دانشجویان متقاضی می‌توانند با مراجعه به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در دانشگاه شهرکرد (جنب دانشکده منابع طبیعی) و یا «کانال اطلاع‌رسانی @farhangi_jchb در پیام‌ رسان‌های ایتا و سروش نسبت به تکمیل فرم عضویت در سازمان دانشجویان اقدام کنند.

خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با بهره‌گیری از سرمایه‌ اندیشه، صداقت و با تکیه بر توان، خلاقیت و نوآوری جوانان توانسته بازنمایی همه جانبه و بی‌طرفانه از اندیشه‌ها و افکار در چارچوب قانون را داشته باشد، رسالت اصلی این رسانه خبری از بدو تاسیس تاکنون ایفای نقش دانشگاهیان در توسعه فضای رسانه‌ای کشور و ارتقای آگاهی‌های علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری و صنفی با نگاهی دانشگاهی و دانشجویی و شکل‌گیری حلقه واسط بین مسئولان، نخبگان و مردم بوده است.

خبرگزاری قرآنی دانشجویان ایران(ایکنا)، نخستین و بزرگ‌ترین خبرگزاری تخصصی قرآن‌ کریم در جهان اسلام است که اشاعه فرهنگ قرآنی در حوزه‌های مختلف اندیشه، ادبی، سیاسی، هنری، اجتماعی، اقتصادی و... از جمله رسالت این رسانه محسوب می‌شود.گروه‌های خبری ایکنا با عنایت به نیازسنجی مخاطبان و ضرورت‌های تبیین مفاهیم قرآنی در حوزه‌های مذکور شکل گرفته است.

انتشار بیش از 3500 خبر در خبرگزاری های ایسنا و ایکنا طی یک سال‌ گذشته، برگزاری میزگردهای تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان خبره و ایجاد پرونده خبری به منظور جریان‌سازی رسانه‌ای از جمله مهم‌ترین اقدامات این رسانه‌ها در استان بوده است.

وجود 6 مرکز آموزشی در شهرستان های شهرکرد، بروجن، سامان لردگان

معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان در حال حاضر دارای 6 مرکز آموزشی در شهرستان های شهرکرد، بروجن، سامان و لردگان با هدف اجرای آموزش های کوتاه مدت عمومی، تخصصی و تخصصی پیشرفته با تاکید بر دوره های کاربردی و اشتغال زا در دپارتمان های فنی و مهندسی، پزشکی و سلامت، زبان های خارجی، فناوری اطلاعات، علوم انسانی، فرهنگ و هنر و کشاورزی و منابع طبیعی است.

دوره های آموزشی کوتاه مدت بنا به ماهیت دوره و نیاز مخاطبان به دو صورت حضوری و غیرحضوری (آنلاین و آفلاین) برگزار می کند، در سال 1402 بیش از 20 هزار نفر از دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی استان بهره مند شده اند که نزدیک به ده هزار نفر از این افراد، کارکنان دستگاه های اجرایی و همچنین بخش غیردولتی و مابقی فراگیران آزاد هستند.

در مجموع در سال 1402 بیش از 36 دستگاه اجرایی، شرکت دولتی و مجموعه غیردولتی در دوره های کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی شرکت کرده اند و گواهی معتبر پایان دوره دریافت کرده اند.

برگزاری دوره های آموزشی مرتبط با فناوری های نوین و مشاغل آینده از جمله برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مرتبط با هوش مصنوعی از ابتدای سال 1402، صدور حکم مسئولیت برای راهبری آموزش های الکترونیکی و پیگیری برای توسعه دوره های آموزشی آنلاین و برگزاری و توسعه دوره های آموزشی عمومی و مهارت محور علوم پزشکی براساس استانداردهای وزارت بهداشت در قالب مجوز اخذ شده از مرکز ملی مهارتی وزارت بهداشت، از جمله اقدامات دیگر معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان بوده است.

در سال گذشته نزدیک به هفت دوره در حوزه هوش مصنوعی توسط ستاد معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی تدوین و ابلاغ شده، که در استان چهارمحال و بختیاری، تعدادی از این دوره ها شروع شده است و در سال جدید، توسعه پیدا خواهد کرد. عناوین این دوره ها شامل زبان برنامه نویسی پایتون، یادگیری ماشین پایتون، بینایی کامپیوتر و پردازش تصویر، داده کاوی، شناسایی الگو در هوش مصنوعی، متن کاوی و هکر قانونمند عمیق و یادگیری عمیق است.

مهم ترین دوره های اجرا شده در مرکز آموزش های مهارتی پزشکی جهاد دانشگاهی استان در سال 1402، دوره دستیار کنار دندان پزشک و دوره نسخه پیچی و تحویل دارو در داروخانه است که بیش از 100 نفر از این آموزش ها، بهره مند شده و در سال جاری، این آموزش ها به صورت گسترده تری با همکاری جامعه پزشکی و مجموعه های درمانی غیردولتی در استان در حال برگزاری است.

همچنین برای اولین بار در استان، یک دوره مراقبت از سالمند به درخواست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حضور تعدادی از خانواده های معظم شهدا و جانبازان برگزار شد.

در راستای تقویت آموزش های حوزه پزشکی و سلامت و ارتقای کیفی و کمی دوره های مهارتی پزشکی و برگزاری تعدادی از دوره های مورد نیاز در گروه های آموزشی دیگر و همچنین استفاده بیشتر شهروندان از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی استان، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت شماره سه جهاد دانشگاهی در منطقه میرآباد شرقی در طبقه همکف ساختمان ستاد افتتاح شد که با استقبال خوب مردم روبرو شده است.

امسال برای اولین بار و با پیگیری صورت گرفته در سطح ملی، "معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی" هم به لیست دستگاه های اجرایی و نهادهای حمایتی برای پرداخت تسهیلات اشتغال زا اضافه شد و در همین راستا برای امسال، مبلغ 19.5 میلیارد تومان از محل جزء 3 بند ب تبصره 2 قانون بودجه کشور، در اختیار معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان قرار گرفته است تا در بین متقاضیان واجد شرایط و منطبق با دستورالعمل این تسهیلات پرداخت شود که جزییات آن در روزهای آینده، اطلاع رسانی خواهد شد.

درهمین راستا، یکی از برنامه های جهاد دانشگاهی استان، تعریف الگوی توانمندسازی و استفاده از ظرفیت و فرصت ایجاد شده فوق برای اجرای دوره های آموزشی متناسب با نیاز متقاضیان دریافت تسهیلات و راه اندازی کسب و کارهای خرد و خانگی است که از ثمرات آن رونق بیشتر مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی خواهد بود.

جهاددانشگاهی بر ضرورت رعایت اصل مشتری مداری و دغدغه جهادگران حوزه آموزش استان برای ارائه خدمات باکیفیت تاکید دارد به طوری که بحث به روزرسانی تجهیزات و امکانات و ارتقای نیروی انسانی شاغل در حوزه آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی، به خصوص از سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است، همچنین در سطح ملی، یک طرح آموزش ضمن خدمت با هدف توانمندسازی مدیران ستادی و مراکز آموزشی معاونت آموزشی جهادهای دانشگاهی سراسر کشور با حضور مدرسین طراز اول کشوری به صورت غیرحضوری برگزار شد.

معرفی مرکز مشاوره شغلی جهاددانشگاهی بعنوان یک مرکز مرجع جهت ارائه خدمات تخصصی به اشخاص حقیقی و حقوقی

معرفی مرکز مشاوره شغلی جهاددانشگاهی بعنوان یک مرکز مرجع جهت ارائه خدمات تخصصی به اشخاص حقیقی و حقوقی جزو برنامه های بلند مدت سازمان تجاری سازی و فناوری اشتغال استان است.

مرکز ستفای استان بعنوان شعبه ای از معاونت تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی فعالیت خود را از سال 1399 با راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی ( منش) در راستای حمایت از جوانان صاحب ایده و کسب و کارهای فناورانه با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان بعد از تجهیز منش در سه فاز ترویج، نوآوری و فناوری آغاز و اجرا کرد که پس از فراخوان معرفی ایده و برگزاری استارتاپ، 10ایده برتر آن انتخاب و تیم ها و صاحبان ایده در غالب تیم های فناور در این مرکز شروع به آموزش و توانمد سازی نمودند که در نهایت 2 ایده از این تیم ها به اتاق بازگانی ایران – ایتالیاجهت معرفی به سرمایه گذار معرفی شدند و در حال حاضر 13 تیم در این مرکز فعال هستند.

از مهم ترین ماموریت های مرکز ستفا می توان ایفای نقش در اکوسیستم نوآوری و فناوری استان از طریق حمایت از فرصت ها و ایده های کارآفرینانه دراین مرکز از طرق ایجاد فضای استقرار برای جذب ایده ها و واحد های فناور و شرکت های نوپا ، برگزاری دوره های عمومی و تخصصی و هموارسازی مسیر اتصال به اکوسیستم نوآوری و شتابدهی کشور، ارتقاء فرهنگ کارآفرینی و روحیه خودباوری و ترویج الگوی موفق علم و فناوری با تاکید بردانشجویان و جوانان صاحب ایده استان و توسعه اقتصاد دانش بنیان و ثروت آفرینی در استان اشاره کرد.

این مرکز در سه حوزه کاری مشخص در استان فعالیت دارد: یکی مرکز نوآوری و شتابدهی که در غالب حمایت از جوانان و کسب و کارهای فناورانه با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان فعالیت می کند.دیگری، مرکز مشاوره شغلی جهاددانشگاهی که درحوزه های آموزش های عمومی و تخصصی اشتغال، عارضه یابی مشکلات صنایع استان و ارائه مشاوره های تخصصی به افراد حقیقی و حقوقی ارائه خدمت می نماید. و سوم مرکز تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان که در حوزه تجاری سازی دانش و علوم کاربردی و محصولات تجاری و خدمات در استان فعالیت می کند.

پیگیری و جذب اعتبار سفرمعاونت محترم علمی ریاست جمهور جهت تجهیز آزمایشگاه صنایع غذایی و فراوری بادام جهت استفاده تیم های مستقر درمرکز ومراکز علمی و آموزشی و سایر شرکت های دانش بنیان همسو با ماموریت ازمایشگاه، اجرای مجدد طرح منش دراستان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، اجرای استانی طرح ملی آموزش و توانمندسازی فارغ التحصیلان دانشگاهی با کارفرمایی معاونت علمی ریاست جمهور، انعقاد تفاهم نامه و قرارداد اجرایی با دستگاه ها و نهادهای عمومی استان جهت اجرای استارتاپ و رویدادهای علمی دانش بنیان و استفاده از ظرفیت مرکز مشاوره شغلی جهت ارائه خدمات تخصصی اشتغال به اشخاص حقیقی و حقوقی را از مهم ترین فعالیت ها و برنامه های پیش روی ستفای استان در سال جاری است.

اجرای نقش اساسی در زیست بوم فناوری استان از طریق حمایت از ایده ها و توانمند سازی و نهایتا تجاری سازی این ایده ها، معرفی مرکز مشاوره شغلی جهاددانشگاهی بعنوان یک مرکز مرجع جهت ارائه خدمات تخصصی به اشخاص حقیقی و حقوقی و تجهیز و معرفی آزمایشگاه صنایع غذایی جهاددانشگاهی بعنوان یک آزمایشگاه مرجع برای استفاده مراکز آموزش عالی و شرکت های دانش بنیان از برنامه های بلند مدت این مرکز در ستفا است.

گفتنی است در سال 1402 مرکز ستفای استان در بین شعب ستفای کشور حائز رتبه اول گردید.

ذخیره سازی بیش از 1000 مورد نمونه خون بند ناف در استان

مهم ترین فعالیت های مرکز خدمات تخصصی مرکز فناوری اطلاعات شامل طراحی سایت دو منظوره چهار زبانه (فارسی، انگلیسی، عربی و روسی) خوشه ماهیان سردابی و تهیه کاتالوک دیجیتال و وب سایت و تیزر تبلیغاتی خوشه، لوگو خوشه و مستند سازی خوشه ماهیان سردابی؛ برگزاری برنامه های آموزشی، ترویجی حوزه تعاون و کارافرینی ایجاد باشگاه مجازی تعاون و اداره کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان؛ برگزاری رویداد و انتشار سلسله گزارش ها ی روایت موفقیت تعاونی ها به منظور توسعه و توانمند سازی تعاونی ها؛ طراحی سامانه های معرفی و فروش محصولات صنایع دستی استان از قبیل کچه نمد؛ دارپ کشی و راه اندازی سرویس فیبر نوری است

مرکز خدمات تخصصی گردشگردی نیز فعالیت هایی چون انجام طرح بررسی ظرفیت های صنایع دستی و گردشگری استان و نقش آن در اقتصاد جامعه عشایری و رونق توریسم؛ انجام امور مربوط به تهیه بسته های کامل اطلاعاتی جهت واگذاری به سرمایه گذاران ، ارائه خدمات مشاوره مهندسی در زمینه بررسی وارزیابی طرح های سرمایه گذاری مطابق اسناد بالا دستی ، قوانین موضوعه وآئین نامه های موجود در منطقه ویژه اقتصادی است.

همکاری های بین واحدی در حوزه پژوهشی شامل همکاری جهاددانشگاهی واحد استان با واحد خواجه نصیر (پژوهشکده ICT) در خصوص اخذ نمایندگی فروش خدمات و محصولات گیتهای ورود و خروج، دستگاه های احراز هویت، حوزه رولت دکل های اپراتور شبکه تلفن همراه است.

همکاری مشترک با واحد زنجان (مرکز خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات) در خصوص

نصب دستگاه های پایش پارامترهای محیطی ICMS برای شرکت گاز استان چهارمحال و بختیاری؛ که اکنون دو دستگاه به صورت پایلوت در دو ایستگاه استان نصب و انشالله تا پایان امسال این عدد به 100نمونه خواهد رسید ، نصب دستگاه های پایش پارامترهای محیطی ICMS برای شرکت برق  استان چهارمحال و بختیاری؛که در آذرماه دو دستگاه به عنوان پایلوت نصب خواهد شد .

همچنین جهاددانشگاهی واحد استان در حوزه کشاورزی برای طرح تولید بچه ماهی مقاوم قزل آلای رنگین کمان با سازمان جهاد دانشگاهی تهران همکاری مشترک دارد، با سازمان خراسان رضوی (پژوهشکده گردشگری ) نیز همکاری مشترک با مرکز خدمات تخصصی گردشگری در خصوص تهیه پرپوزال های پژوهشی و انجام طرح در حوزه گردشگری و انجام امور مربوط به تهیه بسته های کامل اطلاعاتی جهت واگذاری به سرمایه گذاران در سال 1402 دارد.

 در حوزه بانک خون بند ناف رویان در یکسال گذشته  بیش از 200نمونه خون بند ناف در نمایندگی استان ذخیره سازی و بیش از 400 مشاوره به مادران باردار استان داده شده است .

از ابتدای تاسیس نمایندگی خون بند ناف نوزاد تاکنون بیش از 1000نمونه خون بند ناف با موفقیت در استان ذخیره سازی شده است.