مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری:

جهاد دانشگاهی مجموعه‌ای برای شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان است

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵ کد : ۸۰۰۳ عمومی
مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری جهاد دانشگاهی را مجموعه‌ای برای شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان دانست و گفت: امید است با همکاری جهاد دانشگاهی و ارتباط مدیران مدارس با این نهاد شاهد پیشرفت در جامعه دانش آموزی استان باشیم.
جهاد دانشگاهی مجموعه‌ای برای شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، فرحناز قائدامینی 27 اسفندماه در نشست بررسی راه‌های همکاری جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری و اداره کل آموزش و پرورش استان، پایان‌ناپذیر بودن فعالیت‌ها را از خصوصیات بارز آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: برای این مجموعه نمی‌تواند حد و مرزی قائل شد و آموزش و پرورش باید به جایگاهی برسد که انسان‌ها را به تکامل برساند.

 
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه این نهاد از هیچ کدام از دیگر مجموعه‌ها و نهادهای جامعه منفک نیست، افزود: این ارتباط تنگاتنگ بین آموزش و پرورش و دیگر مجموعه‌ها و سازمان‌ها موجب توجه دوجانبه به این نهاد و سایر دستگاه‌ها می‌شود.
 
وی ارتباط آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها را جامعه‌ساز دانست و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی مباحث مرتبط بسیاری با آموزش و پرورش دارد که همکاری با این نهاد می‌تواند زمینه ساز بهره‌گیری از پتانسیل‌ها و توان این مجموعه باشد.
 
قائدامینی آموزش‌های تخصصی جهاد دانشگاهی را تکمیل کننده آموزش‌های عمومی آموزش و پرورش خواند و تصریح کرد: هرچقدر این دو نهاد در وظایف خود موفق‌تر باشند به پیشبرد اهداف مجموعه دیگر کمک شایانی می‌کنند.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه این نهاد از هیچ نهاد دیگری بی‌نیاز نیست و نهادهای دیگر نیز به آموزش و پرورش نیازمند هستند، خاطرنشان کرد: این مجموعه برای رسیدن به اهداف خود به همکاری دستگاه‌هایی مانند جهاد دانشگاهی نیاز بیشتری دارد.
 
وی جهاد دانشگاهی را مجموعه‌ای برای شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان برشمرد و اضافه کرد: امید است با همکاری جهاد دانشگاهی و ارتباط مدیران مدارس با این نهاد شاهد پیشرفت در جامعه دانش آموزی استان باشیم.
 
قائدامینی از ادامه همکاری آموزش و پرورش استان با جهاد دانشگاهی استان استقبال کرد و ادامه داد: در همین راستا با بررسی اولویت‌ها و محورهای فعالیت تفاهم نامه‌ای میان این دو مجموعه منقعد شود.
 
رئیس جهاد دانشگاهی استان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این واحد استانی از سال ۸۱ فعالیت خود را به عنوان یک واحد مستقل آغاز کرد، گفت: این مجموعه با چهار معاونت فرهنگی، آموزشی، پژوهش و فناوری و پشتیبانی در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است.
 
سیروس رضایی افزود: تاکنون بیش از سه هزار برنامه فرهنگی شامل جشنواره‌های دانشگاهی، منطقه‌ای، استانی و سراسری، همایش، اردوهای فرهنگی آموزشی، نشست‌ها، کارگاه‌ها، دوره‌های آموزشی و مسابقات فرهنگی در جهاد دانشگاهی استان برگزار شده است.
 
رئیس جهاد دانشگاهی استان شعبه فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان، مرکز فرهنگی دانشجویی امام (ره)، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، شعبه مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران، شعبه سازمان دانشجویان، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، شعبه سازمان انتشارات و مرکز تولید محصولات و خدمات فرهنگی-هنری را مهم‌ترین مراکز، سازمان‌ها و شعب فعال حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی استان برشمرد.
 
وی اظهار کرد: پژوهش و مطالعات حوزه گردشگری، انجام تست‌های غیرمخرب در حوزه‌های جوش و خوردگی، پژوهش و مطالعات محیط زیست و پسماند، پژوهش و مطالعات حوزه‌های علوم انسانی و مدیریت، پژوهش و مطالعات حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی، مشاوره و انجام امور عمرانی، معماری و نقشه‌برداری و بانک ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی خون ‌بند ناف نوزاد رویان از توانمندهای معاونت پژوهشی است.
 
رضایی از برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت تخصصی، تخصصی پیشرفته و اشتغال محور در جهاد دانشگاهی استان خبر داد و گفت: تاکنون هفت هزار عنوان دوره آموزش تخصصی در ۱۰ دپارتمان و گروه آموزشی علوم پزشکی و سلامت، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم انسانی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، زبان‌های خارجی، کارآفرینی و اشتغال، آموزش‌های الکترونیکی و آموزش کارکنان دولت در استان تدوین شده است.
 
رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به فعالیت پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی در استان شامل دو مرکز در شهرکرد و یک مرکز در شهرستان‌های بروجن، فارسان و سامان، افزود: این مراکز علاوه بر زبان انگلیسی، زبان‌های فرانسه، آلمانی، روسی و عربی را نیز تا عالی‌ترین سطوح آموزش می‌دهند.
 
وی با اشاره به اجرای طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب(داناب) با همکاری آموزش و پرورش استان، گفت: این طرح در 101 مدرسه استان برگزار و 35 هزار دانش‌آموز متوسطه اول تا پایان سال ‌جاری مورد آموزش قرار گرفتند.