به میزبانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه چهارمحال و بختیاری:
میزگرد «راهکارهای حفظ منابع آبی استان» برگزار شد
به گفته کارشناسان، وضعیت منابع آبی هر روز شرایط بدتری را تجربه میکند که یکی از علل اصلی آن کاهش منابع آبی تجدیدپذیر است. این موضوع لزوم وجود یک مدیریت منطقی و حساب شده را گوشزد میکند.
علیرغم بارشهای اخیر، بر اساس آخرین آمار ارائه شده، ازسوی وزارت نیرو تا پایان آبانماه، همچنان ۳۳۴ شهر در تنش آبی قرار دارند که نشان میدهد بارانها تاثیر چندانی در بهبود وضعیت کمآبی کشور ندارد و لازم است تدابیر مدیریتی برای رفع تنشها و چالشهای موجود در حوزه آب اندیشیده شود.
خشکسالی پدیدهای است که در بسیاری از کشورهای دنیا رخ میدهد اما راهکارهایی برای آن در نظر گرفته میشود و خسارتهای این پدیده را کاهش میدهند و آن مدیریت ریسک خشکسالی است که در کشور با وجود خشکسالی، همان برنامههایی که در سالهای ترسالی بوده است ادامه پیدا میکند.
شاید بتوان گفت علت اصلی کمآبی در چهارمحال و بختیاری و خشک شدن قنات و چشمهها برداشت بیرویه از منابع آبی زیر زمینی است.
چالشهای موجود در بخش آب چندین سال است که در چهارمحال و بختیاری نهادینهشده که برای حل آن باید یک اتحاد همگانی میان تمامی سازمانها و ارگانهای صورت بگیرد تا شاهد تشنگی کامل نباشیم.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، 12 دی ماه و بر این اساس میزگردی با عنوان «بررسی راهکارهای حفظ منابع آبی استان» در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه چهارمحال و بختیاری، با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، رئیس اداره امور منابع آب شهرستانهای فارسان و کوهرنگ، معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد و عضو کمیته ملی کارون، فعال زیست محیطی در استان، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان و عضو کمیته صیانت از آب استان برگزار شد.