دکتر طیبی در گردهمایی معاونان فرهنگی جهاددانشگاهی تاکید کرد:
ظرفیت بالای جوان کارآمد انقلابی بر اساس بیانیهی گام دوم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی امروز (۱۲ تیرماه) در هشتادویکمین گردهمایی معاونان فرهنگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در شهرکرد، اظهار کرد: علیرغم برخی از فراز و نشیبها، جهاددانشگاهی در مسیر خود حرکت کرده است.
وی با بیان اینکه برای محقق شدن اهداف مشکلی وجود ندارد، افزود: برخی از مسایل موجود در کشور نیازمند تعیین تکلیف هستند تا از این طریق بتوان برای تحقق اهداف برنامهریزی کرد.
دکتر طیبی گفت: در حوزه سیاست نتوانستهایم به وحدت نظری در خصوص مسایل اصلی کشور دست یابیم.
وی افزود: باید درونزا و بروننگری در دنیا را به درستی تعریف کنیم و ارتباط وسیعی با جامعه داشته باشیم.
رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: نقش چشمانداز در افق ۱۴۰۴ بیانگر آن است که باید با دنیا به جز دو کشور مشخص، ارتباط سازنده برقرار کرد.
وی ادامه داد: با گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی، مشکلی در رسیدن به اهداف نداریم؛ بنابراین لازم است اقدامات مطلوبی برای محقق شدن برنامهها صورت گیرد.
دکتر طیبی تاکید کرد: دنیا نگران آن است که کشوری با این پتانسیل، انگیزه و نیروی انسانی قوی و توانمند میتواند به خوبی کار کند و موفق باشد و در هر جایی وارد شود اثرگذار خواهد بود.
رییس جهاددانشگاهی اضافه کرد: بسیاری از اختلافات که دیگران برای ما طراحی میکنند در پشت صحنه انجام میشود؛ بنابراین لازم است با برنامهریزی به اهداف مورد نظر دست یافت.
وی گفت: لازم است ساز و کار فعالیتها را تقویت و مسایل اصولی را برطرف کرد.
دکتر طیبی بیان کرد: در متن بیانیه گام دوم انقلاب، جوان کارآمد مدنظر است، زیرا جوان کارآمد انقلابی میتواند کارهای بیشماری را انجام دهد.
رییس جهاددانشگاهی گفت: اقداماتی که در این نهاد شکل گرفته، ماموریتگرا نبوده، بلکه با تشخیص این مجموعه، اقدامات انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: کشور در حوزه فرهنگی دچار مشکل بوده که لازم است در این زمینه اقدامات جدی صورت گیرد؛ همچنین لازم است بر روی ساختارهای موجود در کشور نقد جدی شود.
گفتوگو؛ تمایل شدید نسل جوان
همچنین، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیز در این گردهمایی اظهار کرد: لازم است توجه جدی به هنر و حضور در فضای مجازی در مراکز نوع ب جهاد دانشگاهی صورت گیرد.
وی افزود: مهمترین اتفاق در حوزهی فرهنگی، توسعه فضای گفتوگو است، که احساس میشود نسل جوان تمایل بسیاری به گفتوگو دارند؛ بنابراین این کار نیازمند آن است که از مدیران جوان و با سابقهی اجرایی برای محقق شدن اقدامات استفاده کرد.
دکتر علیزاده بر سرمایهگذاری روی نیروی انسانی در حوزه فرهنگی تاکید کرد و گفت: هر چه در این حوزه سرمایهگذاری صورت گیرد کم است؛ بنابراین لازم است توجه جدی به نیروی انسانی در حوزهی فرهنگی شود.
وی با بیان اینکه ۱۶ درصد از مجموع بودجه جهاد دانشگاهی، فرهنگی است، تصریح کرد: علیرغم اینکه سال گذشته با مکانیزم اعتبار بودجه مواجه بودیم، ولی در جذب بودجه از رشد ۱۰۳ درصدی برخوردار شدیم که بخشی از این اعتبار از محل تفاهمنامه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و… بود و امسال نیز با توجه به کاهش ۱۵ درصدی بودجه، انتظار میرود تلاشها در این زمینه افزایش یابد.