حضور معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌بازار استان

۱۰ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۱۵ کد : ۹۲۳۹۵ پژوهش و فناوری تاپ خبر
با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری بیست و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌بازار در قالب ۲۵ غرفه در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.
حضور معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش‌، فناوری و فن‌بازار استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری، استاندار چهارمحال و بختیاری در حاشیه بازدید از غرفه‌ معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد استان اظهار کرد: پژوهش و فناوری می‌تواند ستون فقرات پیشرفت، موتور محرکه تولید دانش و زیربنای توسعه پایدار کشور باشد.

جعفر مردانی افزود: امروز نقطه تمرکز همه دولت‌ها بحث پژوهش کارآمد و تبدیل علم به ثروت است، لذا پژوهش زمانی ارزشمند است که پیوست تجاری‌سازی داشته باشد، در این میان شرکت‌های دانش بنیان زیست بوم فناوری در استان می‌توانند نقش بی‌بدیلی ایفا کنند.

وی گفت: در این نمایشگاه دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز دانش بنیان تولیدات خود را در بحث تجاری‌سازی در معرض دید قرار داده بودند که جای تقدیر و تشکر است.

مردانی در خصوص ضرورت استفاده دستگاه‌ها از پژوهش‌های انجام شده، بیان کرد: اصولاً در جلسات تخصصی به دستگاه‌های اجرایی تاکید و توصیه می‌شود که با مجموعه شرکت‌های دانش بنیان‌ بیشتر در ارتباط باشند و آنچه تولید کرده را مورد استفاده قرار دهند.

در این نمایشگاه که دانشگاه شهرکرد، علوم پزشکی، علمی کاربردی، آزاد اسلامی، ملی مهارت، پیام نور، بنیاد نخبگان، آموزش و پرورش، جهاددانشگاهی، فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، مرکز تحقیقات، مدیریت و برنامه‌ریزی، آب منطقه‌ای، اتاق بازرگانی، پارک علم و فناوری استان حضور داشتند و آخرین دستاوردهای پژوهشی در معرض دید قرار گرفته بود، تا ۱۲ آذر از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ برای بازدید علاقمندان دایر خواهد بود.

text to speech icon